Serie fra 2024
Genre: | Underholdning |
---|---|
Tilføjet: | 18/11 2024 |
Som start på serien fejrer Jamie rabarbernes syrlighed ved at lave en sauce til marineret svinekød, der er perfekt til foråret. Han laver også en silkeblød risotto med spinat og gedeost.
Jamie fejrer foråret ved at lave asparges rullet i bacon, der serveres med fisk og skaldyr fra bæredygtige kilder. Han laver også ravioli med forårsgrøntsager og kylling i karry med forårsløg.
For at afrunde foråret tilbereder Jamie nogle kartofler med en pesto af ramsløg og serverer dem med laks med fyld. Desserten bliver en spektakulær rabarbertærte med mandeldej og mandelkrokant.
For at skyde sommersæsonen i gang går Jamie i haven og plukker fennikel, som han steger sammen med en saftig flæskesteg og forvandler til en fantastisk bønne- og fennikelgratin.
Jamie plukker sommerens første tomater og kombinerer dem med nogle nye kartofler og chorizo i en sauce.
For at afrunde sommerens herligheder tilbereder Jamie en skøn sauce med blommer, som han serverer med sprødstegt and, og så viser han os sine bistader, mens han høster honning.
For at skyde efteråret i gang laver Jamie en kreativ ret med savoykål og en italienskinspireret pastaret med ost, farfalle, bacon og pinjekerner.
Jamie fortsætter fejringen af efteråret og laver nogle af sine hjemmedyrkede auberginer. Han laver også en bagt feta, som han serverer med en figen- og prosciuttosalat.
Jamie tilbereder nogle af sæsonens smukke squash. Han graver også sin hjemmedyrkede knoldselleri op og laver en lækker knoldselleri-remoulade, der serveres med kødpålæg.
Jamie skal holde julefest, og det første, der står på menuen, er salatblade, som han serverer sammen med filodejspakker med fyld af ost og en syrlig tranebærdip.